opleiden en ontwikkelen

Het werkveld van professionals in de veiligheidsbranche verandert constant. Er worden nieuwe teams opgericht om te reageren op de toenemende dreiging. Oude procedures en processen moeten vernieuwd worden. De juiste trainingen hiervoor zijn vaak niet voldoende of bestaan gewoon nog niet.

Wij bieden hier verschillende oplossingen voor, denk bijvoorbeeld aan u eigen online leerplatvorm.

Wilt u een training op maat, of uw eigen training ontwikkeld hebben bijvoorbeeld om uw eigen personeel te onboarden, gecertificeerd te houden en of op te leiden?

Neem dan contact met ons op.

product research


Op aanvraag van onze klanten doen wij product research en training. Zo kunnen wij de adequate producten in combinatie met een training leveren. Zodat zowel de leverancier ontlast wordt en de eindgebruiker het product direct kan inzetten om te ondersteunen bij het redden van levens. Wij leiden het personeel op, beheren de online of fysieke product training. Zodat deze voor internationaal publiek implementeerbaar is.

Voor uw bestaande problemen bieden wij oplossingen die voldoen aan uw standaarden en eisen. Als u behoefte heeft aan de ontwikkeling van een nieuw product training of advies, brengen wij uw wensen in kaart met vervolgens een adequaat aanbod.

Neem contact op voor meer informatie.

ondersteuning voor een weerbare organisatie

Door consultancy, advies en ondersteuning te leveren worden onze klanten weerbaarder tegen crisis, calamiteiten en incident situaties. Protocollen worden aangepast of geschreven, organisatiestructuren worden geanalyseerd en wijzigingen geïmplementeerd.

Neem contact op voor meer informatie.

NASAR INT. ERKENDE Search and rescue opleidingen

Wij zijn een erkend internationaal opleidings en examinatie instituut voor National Association for Search and Rescue, (NASAR) wat een internationale certificeringsorganisatie is voor het opleiden van (vrijwillige) wildernis SAR (zoek en reddings) personeel en hulpverleners. Wij leiden betaalde en onbetaalde professionals en (overheids)organisaties om effectief te zijn in het zoeken van vermiste, gewonden en overleden personen. Zodat er een effectieve uniforme reactie en kennisstandaard ontstaat waar zowel publiek als private organisaties op kunnen bouwen.

TEAM BEWAKEN EN BEVEILIGEN

Ons opleidingsteam bewaking en beveiliging, biedt gespecialiseerde opleidingen gericht op essentiële kennis en praktijkervaring voor de particuliere beveiligingssector. We bieden persoonlijke leertrajecten, coaching en praktijkbegeleiding om beveiligingsprofessionals te versterken. Wilt u onze ondersteuning voor het ontwikkelen of begeleiden van opleidingen?

Internationaal CRISIS MANAGEMENT

Het beheren van een crisismanagementorganisatie kan een behoorlijke uitdaging zijn, vooral als je met vrijwilligers werkt. We kunnen je helpen bij het opzetten van richtlijnen, protocollen en procedures om je organisatorische groei te ondersteunen door middel van effectieve management strategieën. Elke organisatie ongeacht de omvang, kan profiteren van IMS-training (Incident Management System), waar wij binnen Europa pionier zijn op dit gebied. IMS biedt een internationaal gestructureerde, uniformele aanpak voor crisisbeheersing en coördinatie, waardoor organisaties effectief kunnen reageren op noodsituaties. Het verbetert de reactie capaciteit, bespaard kosten, bevordert efficiënte samenwerking tussen afdelingen en externe instanties, ondersteunt betere besluitvorming, vergroot de veerkracht en versterkt het vertrouwen en de geloofwaardigheid van de organisatie. Door IMS-training te omarmen, kunnen organisaties zich voorbereiden op het onverwachte en hun vermogen vergroten om succesvol te reageren op crisissituaties.

Bekijk onze opleidingen of Neem contact op.

BOSBRANDEN

Wij werken samen met onze ervaren internationale partner voor de training van natuurbrandweer.

PREPARED CITIZEN

Een weerbare en veilige samenleving moet voorbereiden burgers hebben. Wij kunnen de burger voorbereiden op een crisis situatie waar zij langer zelfredzaam moeten zijn. Door onze concultancy, producten en trainingen kunnen burgers deze weerbaarheid ontwikkelen of behouden.

TEAM BUILDING

Eindelijk een team building die niet saai is!

Een team is de basis van elke organisatie, dit is de reden waarom wij ook unieke team building dagen aanbieden. Onze team building zijn uniek om dat ze worden gegeven door eerste hulpverleners die weten hoe het is om met crisis situaties om te gaan, wat de voorwaarden voor een goed functionerend team zijn en hoe problemen in een team moeten worden opgelost.

Wil je een weerbaarder team met meer cohesie? wij helpen je graag!


Emhance International Responder Development Fenix