Mantracking webinar

Sporenonderzoek kan een belangrijke rol spelen bij het verzamelen van aanwijzingen en het verkrijgen van inzicht in wat er mogelijk is gebeurd bij de vermissing van een persoon.

July 2, 2023

12 uur

250

Het belang van sporenonderzoek door professionals

Sporenonderzoek kan een belangrijke rol spelen bij het verzamelen van aanwijzingen en het verkrijgen van inzicht in wat er mogelijk is gebeurd bij de vermissing van een persoon. Een aantal belangrijke aspecten bij persoonsvermissing kunnen zijn:

  1. Plaats delict onderzoek
  2. Forensische analyse
  3. Communicatie- en elektronisch onderzoek
  4. Getuigenverklaringen

Uit samenwerking tussen verschillende partijen die betrokken zijn bij het onderzoek kan uitwijzen dat een persoon nog leeft en wellicht zelf is vertrokken of is meegenomen. In dat geval kan sporenonderzoek een belangrijke rol spelen bij het oplossen van een zaak. Sporenonderzoek is iets wat je niet kunt leren in de boeken, hiervoor is praktijkervaring nodig van professionals. 

Sporen kunnen namelijk onbruikbaar worden door een sporenonderzoek dat niet op de juiste manier wordt uitgevoerd of ze weten niet waar precies gekeken moet worden om de juiste aanwijzingen in een sporenonderzoek naar voren te kunnen krijgen. De kans op een succesvol sporenonderzoek wordt vergroot door een professionele aanpak van dit sporenonderzoek. 

Sporenonderzoek training van Emhance

Leer om op een professionele manier sporenonderzoek toe te passen, hoe om te gaan met sporen en op de juiste plekken te kijken waar de sporen jou kunnen helpen om een zaak op te lossen. Dit is hoe een sporenonderzoek training van Emhance eruit ziet:

wat kan je na deze cursus?

Wat is inbegrepen?

TRAINING DETAILS

Duur

12 uur

Deelnemers

6

Datum(dd/mm/yyyy)

7/2/2023

Taal

Nederlands

Duur

12 uur

Deelnemers

6

Locatie

250

per persoon

Inschrijven

Hartelijk dank voor je inschrijving!
Oops! Er gaat iets mis. Probeer het nog eens!

FAQ

Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over deze cursus, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken over wat  het beste bij uw behoeften past.

Mijn vraag staat er niet tussen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.